Betaling, frakt og retur

Under kan du lese om våre betingelser og rutiner for betaling, frakt og retur av varer.

Betaling
Alle varer skal betales med kort dersom ikke annet er særskilt avtalt med Lier Bilgjenvinning as. Betalingen gjennomføres på en sikker og kryptert transaksjonsside fra betalingsselskapet DIBS. Du kan betale via VISA eller Mastercard dette sikrer deg som kunde kort behandlingstid og trygg levering.

Når du ringer og bestiller varer fra Lier Bilgjenvinning får du en link på mail, følger du denne kan du foreta en direkte belastning av ditt kjøp inkludert mva. og frakt. Denne betalingsløsningen passer ypperlig for å spare tid og bidrar til at ventetiden på bestilingen reduseres til et minimum.

Søke om å betale med kreditt
Dersom du ønsker å betale med kreditt må du fylle ut vårt kredittvurderingsskjema, og vi vil så raskt som mulig foreta en kredittvurdering.
NB! Kun bedrifter kan handle på kreditt hos Lier Bilgjenvinning AS

Skjema for kredittvurdering

Frakt og sporing
Lier Bilgjenvinning sender brukte og nye bildeler over hele landet. Dersom du følger våre instrukser, råd og veiledning når det gjelder bestilling av brukte bildeler vil du få delene til din bil raskest mulig. Priser og leveringsbetingelser

Sporing av pakker, brev og gods
Sporing på referanse-, sendings-, kolli- eller mobilnummer hos Posten

Retur av deler
Dersom du skulle være uheldig å motta en del som ikke fungerer som den skal, ønsker vi å behandle din retur så raskt som mulig. Les derfor våre regler og betingelser for reklamasjon

Skjema for retur av deler
Søk

Finn våre deler, og en million andre, på