Priser for frakt og levering

Vi sender ikke ordre under 500,-

Postens klimanøytral servicepakke
ServicepakkeLiten pakkeVanlig pakkeStor pakkeEkstra stor pakke
Fraktpris215,-260,-300,-375,-
Vekt inntil kilo10152035

Postens bedriftspakke dør-dør
Bedrift dør-dørLiten pakkeVanlig pakkeStor pakkeEkstra stor pakke
Fraktpris295,-325,-330,-355,-
Vekt inntil kilo10152035

Eksempel på deler som kan sendes i disse pakkene: Starter, Frontlykt, Frontlykt stor, Topplokk, Dynamo, Bærebru, Radiator, Radiator m/vifte, Styreenhet, Baklykt stor, Tannstang, Varmeapp, Blinklykt, AC sentral. Større bildeler som motor, girkasse, dører etc. blir sendt med Schenker. Ring for pris.

Generelt
De her angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av Lier Bilgjenvinning as. Disse vilkårene gjelder for alt salg fra Lier Bilgjenvinning as så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

Priser og levering
Alle priser er oppgitt eks. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører. Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Med leveringstid menes tidspunkt for ankomst av varer til vårt lager. Medgått tid til plukking, pakking og eventuell produksjon kommer i tillegg før innlevering av forsendelsen til transportør. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager og befrakters tid kommer alltid i tillegg.

Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. Vi tar forbehold om mulige skrive-/trykkfeil. Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Lier Bilgjenvinning as side, kan dette endres uten unntak, dersom kunden blir gjort oppmerksom om forholdet på forhånd og innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Kundens plikter
Ved valg av forskuddsbetaling, er det kundens plikt å overføre penger slik at det er registrert på Lier Bilgjenvinning as sin konto innen 5 virkedager.
Søk

Finn våre deler, og en million andre, på